FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović hospitalizirana zbog streptokokne angine

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović hospitalizirana je uzagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti zbog streptokokne angine,potvrdila je u petak Hini glasnogovornica Ministarstva vanjskihposlova i europskih integracija (MVPEI) Ivana Grgić.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović hospitalizirana je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti zbog streptokokne angine, potvrdila je u petak Hini glasnogovornica Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Ivana Grgić.

Grabar-Kitarović od četvrtka je hospitalizirana u Klinici za infektivne bolesti "Dr Fran Mihaljević" zbog streptokokne angine, rekla je glasnogovornica Grgić.

Dodala je kako će ministrica vjerojatno biti opuštena iz bolnice već u subotu tako da ne bi trebao biti odgođen njezin radni posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu, najavljen za 29. i 30 kolovoza.

MVPEI je u petak priopćio da će Grabar-Kitarović od 29. do 30. kolovoza boraviti u radnome posjetu Europskom parlamentu u Bruxellesu gdje bi se trebala susresti, među ostalima, i s Palom Schmittom, predsjednikom izaslanstva Europskoga parlamenta u Zajedničkom parlamentarnom Odboru EU-Hrvatska te s članovima Odbora za vanjske poslove Europskoga parlamenta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙