FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I karlovačkim školarcima besplatni udžbenici

KARLOVAC, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Grad Karlovac po prvi je putnabavio besplatne knjige za učenike prvih razreda osnovne škole i timese pridružio ostalim hrvatskim gradovima koji se na taj način brinu osvojim najmlađim stanovnicima, a njihovim roditeljima financijskiolakšavaju prve školske dane, izvijestilo je danas Tajništvo GradaKarlovca.
KARLOVAC, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Grad Karlovac po prvi je put nabavio besplatne knjige za učenike prvih razreda osnovne škole i time se pridružio ostalim hrvatskim gradovima koji se na taj način brinu o svojim najmlađim stanovnicima, a njihovim roditeljima financijski olakšavaju prve školske dane, izvijestilo je danas Tajništvo Grada Karlovca.

Petsto pedeset besplatnih kompleta knjiga dočekat će prvoga dana nastave na školskim klupama 550 učenika prvih razreda karlovačkih osnovnih škola.

Za tu je namjenu iz gradskog proračuna izdvojeno oko 250.000 kuna.

U Upravnom odjelu za prosvjetu Karlovačke županije doznaje se da će u Županiji u prvi razred krenuti oko 1100 učenika, te da, osim Karlovca, u nabavi knjiga ne sudjeluju drugi gradovi i općine te županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙