FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Počela raspodjela besplatnih udžbenika za školsku godinu 2005./2006.

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Isporukom udžbenika Osnovnoj školiStenjevec danas je počela akcija raspodjele besplatnih udžbenika zaškolsku godinu 2005./06. zagrebačkim osnovnoškolcima.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Isporukom udžbenika Osnovnoj školi Stenjevec danas je počela akcija raspodjele besplatnih udžbenika za školsku godinu 2005./06. zagrebačkim osnovnoškolcima.

Podsjećajući kako se ta akcija organizira u suradnji s Narodnim novinama i traje već tri godine, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako će ove jeseni 68.500 zagrebačkih mališana u 114 škola dobiti 1,2 milijuna naslova u vrijednost 38,8 milijuna kuna, osiguranih iz gradskog proračuna.

Predsjednik uprave Narodnih novina Zdravko Šimunović zagrebačkim je osnovnoškolcima poručio da ih njihove knjige čekaju najkasnije do 3. rujna.

Bandić je podsjetio i na obvezu da se pomogne općinama i gradovima od posebne državne skrbi, a kojima će biti donirani rabljeni, ali uščuvani prošlogodišnji udžbenici zagrebačkih osnovnoškolaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙