FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić u rujnu na zasjedanju Opće skupštine UN

ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić boravit će od 12. do 17. rujna u New Yorku, gdje ćesudjelovati u radu jubilarnog zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenihnaroda, priopćeno je u utorak iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 30. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić boravit će od 12. do 17. rujna u New Yorku, gdje će sudjelovati u radu jubilarnog zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda, priopćeno je u utorak iz Ureda Predsjednika.

Hrvatski predsjednik Općoj će se skupštini obratiti tijekom prijepodneva 16. rujna, precizira se u priopćenju.

Kako se dalje navodi, predsjednik Mesić će za vrijeme boravka u New Yorku imati niz sastanaka sa šefovima drugih država, na poziv predsjednika Chiraca, prisustvovat će okupljanju na vrhu frankofonih zemalja u čijem krugu Republika Hrvatska ima status promatrača, a sudjelovat će i u radu tzv. Clintonove inicijative, okupljanju užeg kruga državnika koji će na inicijativu bivšeg američkog predsjednika razmotriti aktualne prilike u svijetu.

U srijedu, 14. rujna, predsjednik Mesić će se sastati s predstavnicima više utjecajnih nevladinih organizacija, a planira se i radni doručak sa skupinom potencijalnih investitora zainteresiranih za ulaganja u Hrvatsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙