FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 9,30 sati

ZAGREB, 30. kolovoza 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz svijetado 9,30 sati
ZAGREB, 30. kolovoza 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz svijeta do 9,30 sati

PARIZ - Najmanje šestero ljudi, među kojima i jedno šestogodišnje dijete, poginulo je, a troje je teško ozlijeđeno u požaru u trošnoj stambenoj zgradi u Parizu u kojoj su živjeli afrički imigranti, objavili su u utorak vatrogasci, samo nekoliko dana nakon što je u sličnom požaru poginulo 17 imigranata iz Afrike. Požar je zahvatio šesterokatnicu u središtu Pariza u kojoj su živjeli imigranti iz Obale Bjelokosti. Lakše je ozlijeđeno najmanje 11 ljudi.

ZAGREB/GDANJSK - Obilježavanje 25. godišnjice osnivanja legendarnog poljskog sindikalnog pokreta Solidarnost, čije je djelovanje označilo početak procesa propadanja komunizma u istočnoj Europi, započelo je u Poljskoj već sredinom kolovoza, a niz priredaba, koncerata, stručnih skupova, izložbi i događanja na otvorenome, kojima se diljem zemlje obilježava godišnjica, kulminirat će u srijedu, 31. kolovoza, kada će se u Gdanjsku, kolijevci Solidarnosti, održati završne svečanosti.

NEW ORLEANS - Više od 50 osoba izgubilo je život od posljedica nevremena koje je izazvao uragan Katrina na jugu Sjedinjenih Država, javlja u utorak agencija Associated Press. Glasnogovornik kriznog centra u okrugu Harrison, Jim Pollard, rekao je da je 50 osoba poginulo u njegovom okrugu, tri osobe poginule su pod srušenim stablima u Mississippiju a dvije u prometnoj nesreći u Alabami. Strahuje se da bi broj mogao biti veći jer su mnoga stambena područja poplavljena a do stradalih se ne može doći zbog visoke razine vode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙