FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza za Grad Zagreb od 30. kolovoza do 1. rujna

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog relativno povoljne bioprognozesutra se nastavlja razdoblje dobrog raspoloženja uz primjerenu radnukoncentraciju, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo ubioprognozi za Grad Zagreb za razdoblje od 30. kolovoza do 1. rujna. Astmatičarima se preporuča oprez kod jutarnjih izlazaka zbog magle.Reumatski bolesnici mogu očekivati pojačane bolove uzrokovanevremenom.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog relativno povoljne bioprognoze sutra se nastavlja razdoblje dobrog raspoloženja uz primjerenu radnu koncentraciju, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo u bioprognozi za Grad Zagreb za razdoblje od 30. kolovoza do 1. rujna. Astmatičarima se preporuča oprez kod jutarnjih izlazaka zbog magle. Reumatski bolesnici mogu očekivati pojačane bolove uzrokovane vremenom.

Koncentracija peluda korova u zraku je visoka. Današnjim mjerenjem zrak u gradu je zdravstveno ocijenjen kao dobre kvalitete.

Ultravioletno zračenje je srednje jačina (od 5 do 7).

I u srijedu, 31. kolovoza, bioprognoza će biti relativno povoljna, a u pogoršanju popodne uz moguću pojavu nervoze i napetosti te poteškoćama sna.

Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati tegoba dok će reumatski bolesnici imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Astmatičarima se preporuča oprez kod jutarnjih izlazaka zbog magle.

U četvrtak, 1. rujna, bioprognoza će biti relativno povoljna uz dobro raspoloženje i miran san.

Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati tegoba dok će reumatski bolesnici imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima preporuča se dan iskoristiti za šetnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙