FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Zagreb od 23. do 25. kolovoza

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog relativno nepovoljnebiometeorološke situacije sutra je moguća pojava pojačane nervoze iglavobolje, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod uBiometerološkoj prognozi za Zagreb od 23. do 25. kolovoza.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog relativno nepovoljne biometeorološke situacije sutra je moguća pojava pojačane nervoze i glavobolje, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod u Biometerološkoj prognozi za Zagreb od 23. do 25. kolovoza.

Kronični srčani i reumatski bolesnici mogli bi imati tegoba izazvanih vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima preporuča se izbjegavanje tjelesnog napora.

Koncentracija peluda trava u zraku je niska, a korova umjerena. Današnjim mjerenjem zrak je u Zagrebu zdravstveno ocijenjen kao dobre kvalitete.

U srijedu, 24. kolovoza, bioprognoza će biti relativno povoljna što će podržavati dobro raspoloženje i miran san.

Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati tegoba dok će reumatski bolesnici imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima savjetuje se ograničiti tjelesnu aktivnost ujutro zbog visokog postotka vlage u zraku.

U četvrtak, 25. kolovoza, bioprognoza će biti povoljna, što će podržavati dobro raspoloženje i miran san.

Kronični srčani bolesnici ne bi trebali imati tegoba dok će reumatski bolesnici imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom. Kroničnim plućnim bolesnicima preporuča se dan iskoristiti za šetnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙