FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bioprognoza od 12. do 15. kolovoza

ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Biometeorološke će prilike sutrabiti razmjerno nepovoljne u istočnoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu,izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.
ZAGREB, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Biometeorološke će prilike sutra biti razmjerno nepovoljne u istočnoj Hrvatskoj i na južnom Jadranu, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

Meteoropati bi mogli patiti od glavobolje i slabijeg raspoloženja, a poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod kroničnih bolesnika. U središnjoj Hrvatskoj, na sjevernom Jadranu te u Lici i Gorskom kotaru će nepovoljan biometeorološki utjecaj biti manje izražen. Potkraj dana će nepovoljan vremenski utjecaj oslabiti, posebice u zapadnim krajevima.

U subotu, 13. kolovoza biometeorološke će prilike biti razmjerno povoljne te bi se većina ljudi trebala osjećati dobro. Manje poteškoće sa snom i slabijim raspoloženjem moguće su još samo kod izuzetno osjetljivih ljudi.

Zbog približavanja frontalnog poremećaja biometeorološke prilike će u nedjelju, 14. kolovoza, biti nepovoljne. Kod meteoropata se može javiti glavobolja, smanjena koncentracija, nervoza i slabije raspoloženje te poteškoće sa snom. Poteškoće uzrokovane nepovoljnim vremenskim utjecajem mogu se javiti i kod astmatičara, reumatičara te srčanih bolesnika.

U ponedjeljak, 15. kolovoza premještanje frontalnog poremećaja preko naših krajeva uzrokovat će razmjerno nepovoljne biometeorološke prilike. Još uvijek se može javiti glavobolja, nervoza i slabije raspoloženje. Poteškoće uzrokovane vremenom mogu se javiti i kod reumatičara, astmatičara te srčanih bolesnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙