FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rap mogul ranjen na zabavi uoči dodjele nagrada MTV-a

MIAMI, 29. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Rap mogul Marion "Suge"Knight ranjen je u nogu na zabavi uoči dodjele ovogodišnjih nagradaMTV-a u subotu uvečer u Miamiju na Floridi, objavila je tamošnjapolicija.
MIAMI, 29. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - Rap mogul Marion "Suge" Knight ranjen je u nogu na zabavi uoči dodjele ovogodišnjih nagrada MTV-a u subotu uvečer u Miamiju na Floridi, objavila je tamošnja policija.

Incident se dogodio u Miami Beach klubu na glamuroznom partyu čiji je domaćin bio Kanye West, zvijezda hip-hop glazbe, a prisustvovale su mu brojne zvijezde show bussinesa, poput Eddya Murphya i Jessice Albe.

Očevici su izjavili da se iz kluba začuo pucanj nakon čega su posjetitelji nagrnuli na vrata kako bi pobjegli van.

Glasnogovornica policije izjavila je da je počinitelj pobjegao odmah nakon pucanja, a dosad nije identificiran nijedan sumnjivac.

Mediji javljaju da je Knight hospitaliziran na intenzivnoj njezi nakon što mu je operacijom iz noge odstranjen metak i namještena prelomljena kost.

40-godišnji "Suge" Knight već je bio upleten u nekoliko nasilnih incidenata, zbog čega je devedesetih osuđen na pet godina zatvora, a njegov pulen, rap zvijezda Tupac Shakur, ubijen je u Las Vegasu dok se vozio u Knightovom autu.

Knight je postao poznat u glazbenim krugovima, nakon što je zajedno s poznatim raperom Dr. Dreom osnovao izdavačku kuću Death Row Records koja je promovirala zvijezde poput pokojnog Shakura ili Snoop Dogga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙