FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MTV će snimati posjet Angeline Jolie Keniji

LOS ANGELES, 19. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - MTV planira snimitidokumentarac o posjetu glumice Angeline Jolie siromašnim afričkimselima 14. rujna, tri mjeseca nakon što je njezin partner Brad Pittprivukao pozornost sličnom emisijom na ABC-u.
LOS ANGELES, 19. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - MTV planira snimiti dokumentarac o posjetu glumice Angeline Jolie siromašnim afričkim selima 14. rujna, tri mjeseca nakon što je njezin partner Brad Pitt privukao pozornost sličnom emisijom na ABC-u.

MTV će pratiti Jolie koja će zajedno s UN-ovim savjetnikom i ekonomistom Jeffreyem Sachsom boraviti u Sauri, skupini zabačenih sela na zapadu Kenije pogođenih glađu i različitim bolestima, objavila je ovoga tjedna ta popularna tv postaja.

Tridesetminutni film, koji će se prikazati u terminu MTV-eve dugogodišnje serije "Diary" o životu zvijezda, emitirat će se u vrijeme otvaranja posebnog UN-ovog summita o poboljšanju životnog standarda u zemljama u razvoju.

Američka glumica i oskarovka redovito posjećuje UN-ove misije diljem svijeta otkako je 2001. godine postala veleposlanica dobre volje Visokog predstavnika UN-a za izbjeglice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙