FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Kirin uputio izraze sućuti obitelji ubijenog policajca Kapetanovića

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova IvicaKirin uputio je danas brzojav sućuti obitelji Dejana Kapetanovićakojega je rano jutros, dok je obavljao policijski posao, automobilompregazio i usmrtio 24-godišnji vozač.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin uputio je danas brzojav sućuti obitelji Dejana Kapetanovića kojega je rano jutros, dok je obavljao policijski posao, automobilom pregazio i usmrtio 24-godišnji vozač.

"S nevjericom i šokom primio sam vijest o pogibiji vašeg i našeg Dejana na njegovu radnom zadatku. Znam da vašu bol ne mogu ublažiti nikakve riječi utjehe", navodi ministar u brzojavu sućuti obitelji Kapetanović.

"Primite moju iskrenu sućut zbog gubitka vašeg supruga, oca, sina i brata, a djelatnika ovog ministarstva, koji je zarađivao nimalo laku plaću štiteći naše sugrađane u prometu od onih koji su opasnost za sve nas i našu djecu", navodi ministar u brzojavu i naglašava odlučnost da se zaštiti svakog policijskog djelatnika na terenu kako bi se ovakve nemile situacije izbjegle.

Gubitak Dejana pobudio je još veću odlučnost da zaštitimo naše dečke, istaknuo je Kirin.

Obitelj Dejana Kapetanovića danas su posjetili i zamjenik ravnatelja policije Jakob Bukvić i izaslanstvo Policijske uprave zagrebačke.

Dejan Kapetanović ubijen je obavljajući svoj posao kada je pokušao zaustaviti, uz korištenje svjetleće stop palice, osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji vozač. Međutim, umjesto da se zaustavi, vozač je udario u Kapetanovića, od čega je on nakon sat vremena preminuo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙