FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SUĆUT PREDSJEDNIKA MESIĆ CIPARSKOM PREDSJEDNIKU PAPADOPULOSU

ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesiću ponedjeljak je uputio brzojav sućuti ciparskom predsjedniku TassosuPapadopulosu povodom nesreće ciparskog putničkog zrakoplova koji se unedjelju srušio sjeverno od Atene pri čemu je poginuo 121 putnik ičlan posade, među kojima i 48 djece, priopćeno je iz Uredapredsjednika.
ZAGREB, 15. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić u ponedjeljak je uputio brzojav sućuti ciparskom predsjedniku Tassosu Papadopulosu povodom nesreće ciparskog putničkog zrakoplova koji se u nedjelju srušio sjeverno od Atene pri čemu je poginuo 121 putnik i član posade, među kojima i 48 djece, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

"Potresen tragičnom smrću velikog broja vaših građana, posebno djece, u moje osobno ime i ime građana Hrvatske, upućujem vam izraze sućuti", kaže se, među ostalim, u poruci hrvatskog predsjednika.

Na Cipru je u ponedjeljak počela trodnevna žalost u spomen na 121 žrtvu jučerašnjeg pada Boeinga 737 kompanije Helios Airways, na letu iz Larnace za Atenu i Prag. Žrtve su većinom Ciprani, a njihovi roditelji i rodbina će tijekom dana otputovati u Grčku radi identifikaciju tijela. Prema posljednjim informacijama koja je objavila grčka televizija pronađena su tijela svih žrtava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙