FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papina sućut za žrtve zrakoplovne nesreće

RIM, 7. kolovoza 2005. (Hina) - Papa Benedikt XVI. izrazio je unedjelju, nakon Angelusa u papinskom ljetnikovcu u Castelgandolfupokraj Rima, sućut obiteljima žrtava zrakoplovne nesreće koja sedogodila u subotu pokraj Palerma na Siciliji u kojoj je poginulo 13osoba, a za dvije osobe još se traga.
RIM, 7. kolovoza 2005. (Hina) - Papa Benedikt XVI. izrazio je u nedjelju, nakon Angelusa u papinskom ljetnikovcu u Castelgandolfu pokraj Rima, sućut obiteljima žrtava zrakoplovne nesreće koja se dogodila u subotu pokraj Palerma na Siciliji u kojoj je poginulo 13 osoba, a za dvije osobe još se traga.

Papa je podsjetio kako su gotovo svi putnici zrakoplova ATR 72, koji se srušio u more na oko 13 km od Palerma, iz Barija i okolice, te kako je nedavno posjetio taj grad na talijanskoj obali Jadrana.

Zrakoplov tuniske kompanije Tunis Air koji je letio iz Barija za Djerbu s 34 putnika i 4 člana posade pokušao je sletjeti u Palermo zbog kvara na motorima, ali nije uspio te je pao u more. Iz njega su spašene 23 osobe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙