FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić izrazio sućut saudijskom prestolonasljedniku u povodu smrti kralja Fahda

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu smrti Njegova Veličanstva,kralja Saudijske Arabije Fahda bin Abdel Aziza, predsjednik RepublikeStjepan Mesić, u svoje osobno ime i u ime svih građana Hrvatske,izrazio je sućut Njegovoj kraljevskoj visosti - princuprestolonasljedniku Abdullahu bin Abdel Azizu i cijeloj kraljevskojobitelji, priopćio je u ponedjeljak Ured predsjednika.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu smrti Njegova Veličanstva, kralja Saudijske Arabije Fahda bin Abdel Aziza, predsjednik Republike Stjepan Mesić, u svoje osobno ime i u ime svih građana Hrvatske, izrazio je sućut Njegovoj kraljevskoj visosti - princu prestolonasljedniku Abdullahu bin Abdel Azizu i cijeloj kraljevskoj obitelji, priopćio je u ponedjeljak Ured predsjednika.

U poruci sućuti među ostalim stoji da će "Kralj Fahd bin Abdel Aziz biti zapamćen kao vladar koji je čvrsto i dosljedno zastupao interese svoje zemlje" nastojeći istodobno djelovati kako bi se pronašlo trajno rješenje krize na Bliskom istoku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙