FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Sabora V. Šeks podržao vodsto Našica u gospodarskim planovima

NAŠICE, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Na današnjem radnom sastanku uPoglavarstvu Grada Našica, vodstvo grada i gradonačelnik ZdravkoRončević izvijestili su predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksao razvojnim planovima i investicijama.
NAŠICE, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Na današnjem radnom sastanku u Poglavarstvu Grada Našica, vodstvo grada i gradonačelnik Zdravko Rončević izvijestili su predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa o razvojnim planovima i investicijama.

Kao prioriteti su izdvojeni izgradnja gospodarske zone i našička obilaznica.

Rončević je naveo da je za gospodarsku zonu potrebno oko 17,5 milijuna kuna. Grad je za izgradnju te zone učinio sve što je u njegovoj nadležnosti i investiciju nominirao Ministarstvu gospodarstva, rekli su domaćini te su od predsjednika Sabora zatražili daljnju pomoć u ostvarenju tog kapitalnog objekta.

Šeks je obećao potporu planovima našičke gradske vlasti te se složio da je zona iznimno važna za razvoj i zapošljavanje na tom području. Također je istaknuo kako većina slavonskih gradova već ima obilaznice pa i Grad Našice zaslužuje svoju.

Kao zaključak današnjega sastanka Šeks je najavio sastanak s ministrom gospodarstva te predstavnicima HBOR-a, koji bi se kroz dva tjedna trebao održati u Našicama, a na kojem će biti dogovoreni konkretni potezi.

Domaćini su ga pozvali i na festival "Dani slavonske šume", koji će se u Našicama održati od 8. do 11. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙