FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet po mokrim i skliskom kolnicima

ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je jutrosslabe do srednje gustoće i teče bez posebnih ograničenja, izvijestioje Hrvatski autoklub te upozorio vozače na mokre i skliske ceste nasjeveru i u središnjem dijelu unutrašnjosti, te u Gorskom kotaru iLici mjestimice.
ZAGREB, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je jutros slabe do srednje gustoće i teče bez posebnih ograničenja, izvijestio je Hrvatski autoklub te upozorio vozače na mokre i skliske ceste na sjeveru i u središnjem dijelu unutrašnjosti, te u Gorskom kotaru i Lici mjestimice.

Zbog poplavljenog kolnika zatvoren je dio ŽC 3231 Glina-Veliki Obljaj u dužini od 300 m, te dio ceste ŽC 3229 u mjestu Staro Selo.

Do 19. kolovoza od 7 do 17 sati zbog razminiranja bit će zatvarane državne ceste:

D 2 (Slatina-Našice-Osijek-Vukovar-Ilok-gr. SiCG),

D 213 (D2-Osijek (nadvožnjak Nemetin)-Sarvaš-Dalj-Erdut-gr. SiCG) i

D 417 (D2 nadvožnjak Nemetin-riječno pristanište Osijek) na dionici kod nadvožnjaka Nemetin. Promet će se propuštati 15 minuta prije punog sata.

Zbog popravka na dijelu D 58 Šibenik-Seget Donji, na tzv. Borajskoj cesti, kroz mjesto Prapatnica vozi se otežano.

Zbog radova na čvoru Jankomir (A3), zatvoren je krak Sv. Nedelja-Zaprešić. Vozi se obilazno: Škorpikova-Aleja Bologne.

Na dijelu D30 Velika Gorica-Žažina se do 8. rujna, od 8 do 18 sati, zbog radova vozi jednim kolničkim trakom. Za vrijeme lošeg vremena radovi se ne izvode.

Do 25. kolovoza zatvoren je dio Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer: Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Zbog razminiranja se svakodnevno od 7 do 17 sati zatvara ŽC 4091 Osijek-Tenja. Vozila se propuštaju 15 minuta prije punog sata.

Obnavlja se kolnik obilaznice grada Osijeka, pa je do 21. kolovoza za sav promet zatvorena dionica od nadvožnjaka Frigis do Ulice Sv. Leopolda Bogdana Mandića. Obilazan smjer je označen.

U putničkom prometu na graničnim prijelazima nema gužve.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙