FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Našice: Maloljetnice lažno prijavile otmicu i seksualno zlostavljanje

NAŠICE, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Policijska uprava osječko-baranjskapodnijet će kaznenu prijavu i izvješće mjerodavnom Državnomodvjetništvu protiv dviju maloljetnih hrvatskih državljanka (r. 1991.i 1993.) s područja Našica, jer je utvrđeno da su lažno prijavileotmicu i seksualno zlostavljane. Utvrđeno je da su dvije maloljetnedržavljanke više puta, 8. i 9. kolovoza, telefonski nazivaleInformativni centar 112, koji ih je spajao sOperativno-komunikacijskim centrima policijskih upravaosječko-baranjske i požeško-slavonske te lažno se predstavljajući,prijavile da ih je otela jedna muška osoba, koja ih je zatvorila nanepoznatom mjestu te ih seksualno zlostavljala i drogirala.
NAŠICE, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Policijska uprava osječko-baranjska podnijet će kaznenu prijavu i izvješće mjerodavnom Državnom odvjetništvu protiv dviju maloljetnih hrvatskih državljanka (r. 1991. i 1993.) s područja Našica, jer je utvrđeno da su lažno prijavile otmicu i seksualno zlostavljane. Utvrđeno je da su dvije maloljetne državljanke više puta, 8. i 9. kolovoza, telefonski nazivale Informativni centar 112, koji ih je spajao s Operativno-komunikacijskim centrima policijskih uprava osječko-baranjske i požeško-slavonske te lažno se predstavljajući, prijavile da ih je otela jedna muška osoba, koja ih je zatvorila na nepoznatom mjestu te ih seksualno zlostavljala i drogirala.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su maloljetnice cijeli događaj izmislile, izvijestila je danas PU osječko-baranjska.

Od maloljetnice, rođene 1991., oduzet je mobitel s kojeg su upućivani pozivi i protiv nje bit će podnesena kaznena prijava za kazneno djelo lažnoga prijavljivanja, a protiv maloljetnice, rođene 1993., bit će podneseno posebno izvješće mjerodavnom Državnom odvjetništvu, ističe se u priopćenju.

(Hina) xivuč ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙