FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napadnut nogometaš Zrinjskog

MOSTAR, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Mladog nogometašabosanskohercegovačkog prvoligaša Zrinjskog iz Mostara, MehmedalijuČovića (18) sinoć je na ulazu u zgradu u kojoj stanuje presrelanepoznata skupina i fizički ga napala, a prijetila mu je ilikvidacijom, no on je uspio pobjeći izbjegavši teže ozljede.
MOSTAR, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Mladog nogometaša bosanskohercegovačkog prvoligaša Zrinjskog iz Mostara, Mehmedaliju Čovića (18) sinoć je na ulazu u zgradu u kojoj stanuje presrela nepoznata skupina i fizički ga napala, a prijetila mu je i likvidacijom, no on je uspio pobjeći izbjegavši teže ozljede.

Nakon napada na Čovića oglasilo se i Predsjedništvo HŠK Zrinjski izvanrednom sjednicom posvećenom tom nemilom događaju. Navodi se da je tijekom jučerašnjega dana Čović bio izvrgnut anonimnim telefonskim pozivima u kojima mu se zamjera što igra u "ustaškom klubu" (Hrvatski nogometni klub Zrinski), te mu je rečeno da će biti likvidiran ne prestane li igrati za mostarski klub. Osuđujući napad na svojega nogometaša, vodstvo kluba priopćilo je kako ga takvi događaji neće pokolebati u njegovanju suživota u Mostaru.

Čović je ovog ljeta prešao u Zrinjski iz tuzlanske Slobode, a stručnjaci ga smatraju jednim od najtalentiranijih mladih nogometaša u BiH. Čović je standardni član mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙