FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kranjčar: Volio bih imati Biloša prije kraja kvalifikacija

ZAGREB, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Argentinskom nogometašu hrvatskihkorijena Danielu Bilošu nije postavljen nikakav vremenski rok do kojegmora odlučiti hoće li nastupati za hrvatsku reprezentaciju, istaknuoje danas izbornik Zlatko Kranjčar.
ZAGREB, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Argentinskom nogometašu hrvatskih korijena Danielu Bilošu nije postavljen nikakav vremenski rok do kojeg mora odlučiti hoće li nastupati za hrvatsku reprezentaciju, istaknuo je danas izbornik Zlatko Kranjčar.

"Nema nikakvog roka do kojeg Biloš mora donijeti odluku. No, ja bih volio da to učini prije kraja kvalifikacija za SP 2006.", rekao je Kranjčar na konferenciji za novinare, dodavši kako bi bio vrlo sretan kad bi Biloša mogao uvrstiti na popis reprezentativaca za kvalifikacijske susrete protiv Švedske i Mađarske, koji su na rasporedu početkom listopada.

"Biloš svojom kvalitetom zaslužuje mjesto u hrvatskoj reprezentaciji. Tek mu je 25 godina i on bi mogao biti budućnost naše reprezentacije. Pa ako i ja ne budem mogao računati na njega, nadam se da će moći moj nasljednik. Mi smo proteklih mjeseci učinili sve što smo mogli da bi ga nagovorili da obuče kockasti dres i sada je odluka na njemu. Čekamo njegov odgovor", dodao je hrvatski izbornik.

Biloš je prošle sezone briljirao u dresu Banfielda, a u ljetnom prijelaznom roku pojačao je najpopularniji argentinski klub Boca Juniorse u kojem se također odlično snalazi. Redovito postiže pogotke, a i prošlog vikenda bio je strijelac na gostovanju kod Lanusa (rezultat 1:1).

Budući da ima i hrvatsko državljanstvo privukao je pažnju čelnika Hrvatskog nogometnog saveza, koji su se proteklih mjeseci više puta sastali s njim pokušavajući ga nagovoriti da odjene hrvatski dres. Biloš još nije donio konačnu odluku, jer se nada da će dobiti poziv argentinskog izbornika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙