FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dva zrakoplova ušla u zaštićenu zonu oko Busha

DONNELLY, 24. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - U odvojenim incidentima,dva manja zrakoplova ušla su u zaštićeni zračni prostor okoljetovališta u američkoj saveznoj državi Idaho gdje se odmara američkipredsjednik George Bush, koji nijednog trenutka nije bio ugrožen,objavila je u srijedu Bijela kuća.
DONNELLY, 24. kolovoza 2005. (Hina/Reuters) - U odvojenim incidentima, dva manja zrakoplova ušla su u zaštićeni zračni prostor oko ljetovališta u američkoj saveznoj državi Idaho gdje se odmara američki predsjednik George Bush, koji nijednog trenutka nije bio ugrožen, objavila je u srijedu Bijela kuća.

Zrakoplovi su prekršili privremeno ograničenje letenja uspostavljeno radi zaštite predsjednika, izjavio je glasnogovornik Bijele kuće Trent Duffy.

"Predsjednik nijednog trenutka nije bio ugrožen i svi mehanizmi njegove zaštite djelovali su učinkovito", dodao je Duffy.

Po njegovim riječima, oba aviona su prizemljena, a pilotu su, nakon što su ih ispitali lokalni policajci i agenti tajne službe, pušteni.

U stanci odmora na ranču u Teksasu, predsjednik Bush odsjeo je u ljetovalištu Tamarack u planinama Idahoa i, među ostalim, nekoliko sati proveo pecajući.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙