FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: ovih dana primopredaja dužnosti, nema diskontinuiteta u radu

ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju(HFP) ovaj će se tjedan obaviti primopredaja dužnosti predsjednikaHFP-a, koji će nakon toga održati i prvi radni kolegij, a zbog svegatoga neće biti nikakvog diskontinuiteta u radu stručnih službi Fonda,izvijestio je danas glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica.
ZAGREB, 22. kolovoza 2005. (Hina) - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) ovaj će se tjedan obaviti primopredaja dužnosti predsjednika HFP-a, koji će nakon toga održati i prvi radni kolegij, a zbog svega toga neće biti nikakvog diskontinuiteta u radu stručnih službi Fonda, izvijestio je danas glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica.

Hrvatska Vlada je 17. kolovoza zbog 'slučaja' Liburnia Riviera Hoteli (LRH) razrješila dužnosti predsjednika HFP-a Damira Ostovića te vršiteljem te dužnosti isti dan imenovala Grgu Ivezića, državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

Istoga je dana Vlada i povukla odluku o suglasnosti da se većinski paket dionica opatijskih LRH preda holdinzima Dom i SN radi namirenja državnog duga iz postupka kuponske privatizacije.

Nakon što Ivezić preuzme dužnost predsjednika HFP-a sazvat će i prvi radni kolegij, također ovoga tjedna, dodaje Kukavica.

Posebno naglašava da je u svemu tome najvažnije što neće biti 'nikakvog diskontinuiteta' u radu stručnih službi HFP-a, a što znači da će se svi poslovi oko otvorenih natječaja, kao i drugi poslovi, obavljati predviđenom dinamikom i u skladu sa zadanim rokovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙