FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žrtve su bile žive u trenutku pada ciparskog zrakoplova

ATENA, 21. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Autopsije 118 tijela putnikaciparskog Boeinga, koji se srušio 14. kolovoza u blizini Atene,završene su i potvrđeno je da su žrtve bile žive u trenutku padazrakoplova, objavio je u nedjelju Philippos Koutsaftis koji jeodgovoran za istragu u Grčkoj.
ATENA, 21. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Autopsije 118 tijela putnika ciparskog Boeinga, koji se srušio 14. kolovoza u blizini Atene, završene su i potvrđeno je da su žrtve bile žive u trenutku pada zrakoplova, objavio je u nedjelju Philippos Koutsaftis koji je odgovoran za istragu u Grčkoj.

Rezultati autopsija tijela putnika i članova posade pokazuju da su oni u trenutku nesreće bili živi, ali ne i nužno svjesni, rekao je Koutsaftis, prenosi AFP.

Ti rezultati su suprotini početnim tvrdnjama grčkih medija prema kojima su se zbog kvara klimatizacijskih uređaja žrtve već smrznule i bile mrtve u trenutku pada.

Svih 121 osoba u zrakoplovu je poginuo. Ostaci triju tijela još nisu pronađeni na mjestu nesreće, 40 km sjeveroistočno od Atene.

Identifikacija žrtava je jako teška jer su tijela izgorjelaa u požaru šikare koji je izbio nakon pada zrakoplova, objasnio je Koutsaftis.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙