FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ciparski ministar opovrgava da je među putnicima bilo 80 djece

NIKOZIJA, 14. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Ciparski ministar unutarnjihposlova Andreas Christou opovrgnuo je da je 80 djece bilo među 121putnikom ciparskog zrakoplova koji se u nedjelju srušio sjeverno odAtene.
NIKOZIJA, 14. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Ciparski ministar unutarnjih poslova Andreas Christou opovrgnuo je da je 80 djece bilo među 121 putnikom ciparskog zrakoplova koji se u nedjelju srušio sjeverno od Atene.

Zrakoplov Beoing B737 kompanije Helios Airways letio je iz Larnace, na Cipru, prema Ateni iz koje je trebao nastaviti let za Prag.

"Ministar unutarnjih poslova opovrgnuo je informacije da je u zrakoplovu bilo 80 djece", prenijela je ciparska agencija CNA.

Time je opvrgnuto ranije izviješće agencije France presse, koja je prenijela izjavu češkog premijera Jirija Paroubeka kako je u zrakoplovu bilo 80 djece iz Grčke te da bi ostali putnici mogli biti Česi.

Grčko ministarstvo javnog reda objavilo je da nesreću zrakoplova nitko od putnika nije preživio.

Prema grčkoj policiji, u zrakoplovu je bilo 115 putnika i šest članova posade, od čega je 59 odraslih i osmero djece putovalo za Atenu, a 48 za Prag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙