FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrakoplov tvrtke Helios prinudno sletio u Londonu

LONDON, 19. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Boeing 737 Helios Airwaysa,ciparske zrakoplovne tvrtke čiji se zrakoplov srušio u nedjelju uGrčkoj, neplanirano je u petak morao sletjeti u londonsku zračnu lukuStansted nakon što je pilot prijavio mehanički problem.
LONDON, 19. kolovoza 2005. (Hina/AP) - Boeing 737 Helios Airwaysa, ciparske zrakoplovne tvrtke čiji se zrakoplov srušio u nedjelju u Grčkoj, neplanirano je u petak morao sletjeti u londonsku zračnu luku Stansted nakon što je pilot prijavio mehanički problem.

Let ZU400 na kojem je u petak ujutro iz Cipra za zračnu luku Luton sjeverno od Londona poletjelo 177 putnika morao je biti preusmjeren na Stansted radi njegove duže sletne staze, priopćila je glasnogovornica tvrtke Sonia Davis. Pilot zrakoplova zatražio je da se zrakoplov preusmjeri nakon što je prijavio teškoće sa zakrilcima koja kontroliraju dužinu slijetanja, izjavila je Jane Johnston glasnogovornica britanske Nacionalne službe za zračni promet.

Deset minuta prije slijetanja pilot je zračnoj kontroli priopćio da zakrilca normalno rade te je zrakoplov bez problema sletio na Stansted, rekla je Johnston.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙