FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otkazani letovi svih zrakoplova u vlasništvu tvrtke Helios

NIKOZIJA, 15. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Ciparska zrakoplovna tvrtkaHelios, čiji se zrakoplov Boeing srušio u nedjelju u Grčkoj sa 121osobom, odlučio je u ponedjeljak zadržati na tlu sve svojezrakoplove, javila je ciparska agencija CNA.
NIKOZIJA, 15. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Ciparska zrakoplovna tvrtka Helios, čiji se zrakoplov Boeing srušio u nedjelju u Grčkoj sa 121 osobom, odlučio je u ponedjeljak zadržati na tlu sve svoje zrakoplove, javila je ciparska agencija CNA.

Prema agenciji, koja se poziva na glasnogovornika te čarter-kompanije, nijedan zrakoplov u vlasništvu tvrtke neće poletjeti, a Helios je unajmio druge zrakoplove kako bi prebacio svoje putnike.

Agencija CNA nije navela ni vrijeme ni razloge takve mjere.

Kompanije Helios jedina je privatna zrakoplovna tvrtka na turističkom otoku Cipru.

Utemeljena 1999., kako bi konkurirala nacionalnoj kompaniji Cyprus Airways, Helios ima flotu od četiri Boeinga koji povezuju zračnu luku Larnaku s Londonom, Atenom, Sofijom, Dublinom, Strasbourgom i Varršavom.

U studenome 2004., tvrtku Helios kupio je za 4 milijuna dolara tour operator Libra Holidays Group, koji također posjeduje hotele.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙