FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Županja: Održana Međunarodna smotra folklora

ŽUPANJA, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu 55. obljetnice radažupanjsko Kulturno umjetničko društvo "Kristal sladorana" priredilo jevečeras Međunarodnu smotru folklora na kojoj su osim domaćinanastupile folklorne skupine iz Italije, Francuske i Poljske te KUD izBrodske Varoši.
ŽUPANJA, 20. kolovoza 2005. (Hina) - U povodu 55. obljetnice rada županjsko Kulturno umjetničko društvo "Kristal sladorana" priredilo je večeras Međunarodnu smotru folklora na kojoj su osim domaćina nastupile folklorne skupine iz Italije, Francuske i Poljske te KUD iz Brodske Varoši.

Smotra je održana na središnjem županjskom Trgu kralja Tomislava, a započela je povorkom sudionika ispred Zavičajnoga muzeja "Stjepan Gruber".

Na međunarodnoj smotri folklora sudjelovala je i Turistička zajednica Grada Županje, koja je na štandovima izložila rukotvorine s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Doprinos smotri dali su i članovi konjogojske udruge "Stari graničar" iz Županje koji su za tu prigodu ukrasili konjske zaprege.

Međunarodnu smotru folklora u Županji organizirala je Družina čuvari tradicije hrvatskih obiteljskih zadruga iz Zagreba, koje je član i KUD "Kristal sladorana".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙