FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivaniš traži raspravu o negativnim posljedicama kuponske privatizacije

RIJEKA, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Primorsko-goranskogsaveza (PGS) i saborski zastupnik Nikola Ivaniš danas je nakon što jeVlada jučer poništila suglasnost za predaju većinskog paketa dionicaLiburnia Riviera Hotela d.d. (LRH) dvama holdinzima, čestitao iiskazao potporu opatijskoj gradskoj vlasti i gradonačelniku AmiruMuzuru.
RIJEKA, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjednik Primorsko-goranskog saveza (PGS) i saborski zastupnik Nikola Ivaniš danas je nakon što je Vlada jučer poništila suglasnost za predaju većinskog paketa dionica Liburnia Riviera Hotela d.d. (LRH) dvama holdinzima, čestitao i iskazao potporu opatijskoj gradskoj vlasti i gradonačelniku Amiru Muzuru.

Ivaniš je ocijenio da je rad Vlade sve transparentniji te je rekao kako se nada da će dio hotelskih kapaciteta na Jadranu ostati u domaćem vlasništvu, što, drži, podupiru i gospodarstvenici i građani.

Zastupničko pitanje o prijenosu dionica LRH i utvrđivanju njihove stvarne vrijednosti, koje je prije nekoliko dana dostavio Saboru i Vladi, Ivaniš je danas dopunio prijedlogom da Sabor na jesenskoj sjednici razmotri negativne posljedice kuponske privatizacije na gospodarske interese Hrvatske.

Predsjednik opatijskog ogranka PGS-a Branko Močibob rekao je da taj ogranak posve podupire opatijsko gradsko Poglavarstvo i gradonačelnika te da vladina odluka potiče nadu u suradnju izvršne i lokalne vlasti.

Istaknuo je da PGS osuđuje politikantske poteze IDS-a koji je zatražio Muzurovu ostavku, kao i izjavu primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine koji je vlast u Opatiji ocijenio "desnom". Opatijska gradska vlast je pokazala razboritost i hrabrost, smatra Močibob.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙