FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP: Ostoja nije financirao SDP-ovu kampanju 2000.

ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - SDP u kampanji 2000. godine nijeprimio nikakvu donaciju Darka Ostoje, njegova fonda ili tvrtaka ukojima njegov fond ima vlasnički udio, priopćio je danas poslovnidirektor SDP-a Gordan Maras.
ZAGREB, 12. kolovoza 2005. (Hina) - SDP u kampanji 2000. godine nije primio nikakvu donaciju Darka Ostoje, njegova fonda ili tvrtaka u kojima njegov fond ima vlasnički udio, priopćio je danas poslovni direktor SDP-a Gordan Maras.

"Prema evidenciji SDP-a neistina je da je Darko Ostoja, njegov fond ili tvrtke u kojima njegov fond ima ili je imao značajan vlasnički udjel i koje se povezuju s doniranjem HDZ-u na parlamentarnim izborima 2003., donirao SDP za parlamentarne izbore 2000. godine", navodi se u priopćenju kojim poslovni direktor SDP-a reagira na Ostojin intervju objavljen u jednom današnjem dnevniku.

Ostoja je u tom intervjuu, odgovarajući na pitanje novinara koliko su puta njegove tvrtke ili fondovi donirali novac HDZ-u prije kampanje 2003., rekao da su za prethodnu kampanju također davali pomoć, te kako misli da je tada pomoć dobio i SDP.

"Evidentno je da je HDZ odlukom o davanju Liburnia Riviera Hotela Dom holdingu (čiji je Ostoja vlasnik) vratio donaciju za parlamentarne izbore 2003. godine, čime je uz dug države kompenzirao i svoj", dodaje Maras.

Smatra i kako Ostoja, iznoseći neistine i generalizirajući stvari oko donacije dane HDZ-u, želi sakriti očiti sukob interesa koji je bio prisutan u tom poslu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙