FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa Benedikt XVI. otputovao u Koeln

RIM, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Papa Benedikt XVI. krenuo je učetvrtak ujutro zrakoplovom iz zračne luke u Ciampinu pokraj Rima uKoeln, u Njemačku, na XX. Međunarodne dane mladeži.
RIM, 18. kolovoza 2005. (Hina) - Papa Benedikt XVI. krenuo je u četvrtak ujutro zrakoplovom iz zračne luke u Ciampinu pokraj Rima u Koeln, u Njemačku, na XX. Međunarodne dane mladeži.

"Dirnut sam zbog tog susreta s mladima. To je izvanredni susret između mladih svih kultura ujedinjenih u traženju istine, ujedinjenih pod znakom Isusa Krista. Ti mladi su snaga mira u svijetu", rekao je Benedikt XVI. prije ulaska u zrakoplov koji će ga odvesti do Koelna gdje će na zračnoj luci održati svoj prvi govor u rodnoj Njemačkoj od kada je postao papom.

To je prvo putovanje Benedikta XVI. izvan Italije i on je u srijedu, tijekom opće audijencije u papinskom ljetnikovcu u Castel Gandolfu pokraj Rima, zamolio je vjernike da ga prate molitvama na tom prvom međunarodnom putovanju.

Papa će se u Koelnu susresti ne samo s mladima, već i s vjerskim zajednicama koje žive u Njemačkoj, kao i s njemačkim dužnosnicima, a posjet Koelnu će zaključiti svečanom misom u nedjelju 21. kolovoza kojom se i zaključuju XX. Međunarodni dani mladeži.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙