FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa moli Svemogućeg da zaustavi ubilačku ruku terorista

RIM, 24. srpnja 2005. (Hina/AR) - Papa Benedikt XVI. je tijekomdanašnjeg angelusa, koji je održao sa trijema kućice u alpskimplaninama u talijanskoj regiji Valle d'Aosti, pozvao Boga da zaustaviubilačku ruku terorista koji su odgovorni za nedavne napade u Londonui Šarm el-Šeiku.
RIM, 24. srpnja 2005. (Hina/AR) - Papa Benedikt XVI. je tijekom današnjeg angelusa, koji je održao sa trijema kućice u alpskim planinama u talijanskoj regiji Valle d'Aosti, pozvao Boga da zaustavi ubilačku ruku terorista koji su odgovorni za nedavne napade u Londonu i Šarm el-Šeiku.

"U ovim danima odmora, ponovno sam zgrožen vijestima o terorističkim napadima koji izazivaju smrt, razaranje i patnju u zemljama poput Egipta, Turske, Iraka i Velike Britanije", rekao je Benedikt XVI. pred više tisuća vjernika koji su se iz raznih krajeva Europe uspeli na planinu kako bi ga pozdravili.

"Molimo Svemogućeg da zaustavi ubilačku ruku, koja se pomiče iz fanatizma i mržnje, i neka preobrati srca prema mislima pomirenja i mira", rekao je papa Benedikt XVI.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙