FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Broj poginulih u atentatima u Bagdadu porastao na 63

BAGDAD, 17. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Broj poginulih u trisamoubilačka napada automobilima bombama koji su se dogodili u srijeduujutro u središtu Bagdadu porastao je na 63, a ranjeno je 75 osoba,izvijestila je agencija DPA pozivajući se na izvore iz iračkepolicije.
BAGDAD, 17. kolovoza 2005. (Hina/DPA) - Broj poginulih u tri samoubilačka napada automobilima bombama koji su se dogodili u srijedu ujutro u središtu Bagdadu porastao je na 63, a ranjeno je 75 osoba, izvijestila je agencija DPA pozivajući se na izvore iz iračke policije.

Tri automobila-bombe u srijedu su eksplodirala unutar manje od trideset minuta u središtu iračkog glavnog grada. Napadi su se dogodili u blizini bolnice, a jedan od njih pored autobusne stanice gdje se nalazio velik broj ljudi. Većina poginulih su civili no vjeruje se da su među žrtvama i policajci obzirom da su razmješteni u blizini bolnica.

Na sjeveru Iraka, u predgrađu Kirkuka, pobunjenici su ubili šestoricu iračkih vojnika koji su štitili naftna postrojenja, priopćio je izvor iz iračke vojske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙