FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adris grupa: prihod u šest mjeseci 1,22 milijarde kuna

ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Adris grupa u prvih je šest mjeseciove godine ostvarila ukupni prihod od 1,22 milijarde kuna, ostvarivšidobit prije poreza u iznosu od 365 milijuna kuna, objavljeno je danasiz Adris grupe.
ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Adris grupa u prvih je šest mjeseci ove godine ostvarila ukupni prihod od 1,22 milijarde kuna, ostvarivši dobit prije poreza u iznosu od 365 milijuna kuna, objavljeno je danas iz Adris grupe.

Poslovni prihodi iznosili su 1,16 milijardi kuna, što je u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje povećanje od 2,3 posto.

Strateška poslovna jedinica (SPJ) duhan ostvarila je prihode u iznosu od 944 milijuna kuna, što predstavlja rast od 2,5 posto, te operativnu dobit u iznosu od 358 milijuna kuna. Radovi na izgradnji nove tvornice u Kanfanaru, vrijedni više od 100 milijuna eura, kažu u Adris grupi, napreduju prema planovima. Postupak preseljenje započet će 5. rujna 2005., a završit će 30. lipnja 2006.

U prvom ovogodišnjem polugodištu SPJ turizam ostvario je ukupan prihod u iznosu od 179,9 milijuna kuna, što je za 1,4 posto više nego u prvom polugodištu 2004.

Društvo Maistra d.d., nastalo u ožujku ove godine spajanjem društava Jadran-turist d.d. i Anite d.d., u ovoj će godini investirati 300 milijuna kuna s ciljem poboljšanja turističke ponude.

Adria Resorts d.o.o., krovno poduzeće unutar SPJ turizam, u svibnju ove godine preuzela je Rovinjturist d.d. i trenutno posjeduje 85,6 posto dionica, navodi se u priopćenju Adris grupe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙