FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

američki e!entertainment opet dolazi u hrvatsku

WASHINGTON,6. kolovoza(Hina) - Poznati američki televizijski kanalE!Entertainment u kolovozu ponovno dolazi u Hrvatsku tragajući zazanimljivostima u zemlji koja je sve popularnije turističko odredišteAmerikanaca.
WASHINGTON,6. kolovoza(Hina) - Poznati američki televizijski kanal E!Entertainment u kolovozu ponovno dolazi u Hrvatsku tragajući za zanimljivostima u zemlji koja je sve popularnije turističko odredište Amerikanaca.

TV ekipa koju predvodi holywoodska glumica Tara Ried, voditeljica serije "Wild on Tara" posjetit će od 7. do 13. kolovoza Primošten, Split, Hvar, Stari grad na Hvaru i Dubrovnik interesirajući se kako se zabavlja hrvatska mladež i kakav je noćni život u tim hrvatskim turističkim centrima.

Program E!Entertainmenta gledan je u 120 zemalja svijeta i prisutan je u više od 300 milijuna domova.

Kanal je ranije već snimio reportažu pod nazivom "Wild on Adriatic" i od 2002. emitirao je više od 70 puta, a voditeljica je bila glumica Brooke Burke.

Ovogodišnji kao i prethodni dolazak E!Entertainmenta u Hrvatsku organizira ured Hrvatske turističke zajednice iz New Yorka.

"Drago nam je da smo uspjeli pomoći realizaciju ove važne TV promidžbe u kojoj će popularne hrvatske turističke regije ponovo biti viđene u jednosatnom programu s velikim brojem gledatelja", rekla je Hini voditeljica ureda HTZ-a u New Yorku Nena Komarica.

Dodala je da će ponovno pojavljivanje Hrvatske na tako značajnom televizijskom kanalu pridonijeti njezinoj popularizaciji kao turističkog odredišta među Amerikancima koji nakon ratnog zastoja u posljednje vrijeme ponovno otkrivaju hrvatske ljepote.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙