FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pokazna vježba PU sisačko-moslavačke

SISAK, , 5. kolovoza 2005. (Hina) - Pokaznom vježbom interventnog vodaPolicijske uprave Sisačko-moslavačke županije i vatrometom, u Sisku jevečeras završena proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti iobilježavanje 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" u kojojje oslobođeno 52 posto Sisačko-moslavačke županije.
SISAK, , 5. kolovoza 2005. (Hina) - Pokaznom vježbom interventnog voda Policijske uprave Sisačko-moslavačke županije i vatrometom, u Sisku je večeras završena proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i obilježavanje 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" u kojoj je oslobođeno 52 posto Sisačko-moslavačke županije.

Pripadnici interventnih policijskih snaga na prostoru ispred Velikog kaptola na središnjem sisačkom Trgu bana Jelačića, izveli su spektakularne i efektne pokazne vježbe oslobađanja talaca iz objekta, demonstrirali su vještine obrane i savladavanja napadača, kao i akcije savladavanja i izvlačenja počinitelja kaznenih djela iz osobnog automobila.

Kako je istaknuo predstavnik Policijske uprave Sisačko-moslavačke Sisak Josip Marić, pripadnici interventne policije prikazali su tek dio pokaznih vježbi iz širokog spektra posebnih znanja i vještina koje posjeduju u borbi protiv počinitelja teških kaznenih djela i u izvođenju najtežih policijskih akcija spašavanja nedužnih građana.

Obilježavanje 10. obljetnice akcije "Oluja" i proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Sisku završila je velikim vatrometom na središnjem sisačkom trgu, koji su građanima Siska darovali Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije kao organizator cjelovite proslave, te Grad Sisak i Sisačko-moslavačka županija kao pokrovitelji programa.

U kulturno-umjetničkom programu nastupili su brojni KUD-ovi, sisačka Građanska limena glazba, sisačke mažoretkinje, te razni izvođači.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙