FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Monitor: Karadžić u Crnoj Gori, očekuje se njegovo uhićenje

PODGORICA, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Haški optuženik RadovanKaradžić skriva se u Crnoj Gori, u mjestu podno brda Nikšićko slivlje,a više novinara svjetskih medija trenutno boravi u Crnoj Gori čekajućiuhićenje političkog vođe bosanskih Srba, piše u broju od petkacrnogorski tjednik Monitor.
PODGORICA, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Haški optuženik Radovan Karadžić skriva se u Crnoj Gori, u mjestu podno brda Nikšićko slivlje, a više novinara svjetskih medija trenutno boravi u Crnoj Gori čekajući uhićenje političkog vođe bosanskih Srba, piše u broju od petka crnogorski tjednik Monitor.

Prema tom listu, Karadžić se skriva u jednom crkvenom objektu, čiji je veliki dio pod zemljom, a koji je prije nekoliko godina sagradio mitropolit Amfilohije Radović.

"Izvana se malo što može vidjeti. Podzemne dvorane i hodnici su napravljeni za tajne operacije", kazao je dobro obaviješteni izvor Monitora.

Navodno je objekt u Jovanj dolu skriven i od samih svećenika Srpske pravoslavne crkve, a mnogi od njih nikad nisu kročili u njegove podzemne odaje.

"Ništa ne znamo o špekulacijama da se Karadžić krije u Crnoj Gori i da se sprema njegova predaja", rekao je Monitoru izvor iz Haškog tribunala.

Povodom pisanja Monitora, crnogorska policija još nije dala nikakvo službeno priopćenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙