FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vujanović: šteta će biti nadoknađena i Čilipima

PODGORICA, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Crnogorski predsjednik FilipVujanović najavio je da će, nakon potpisivanja Memoranduma o naknadištete za stočni fond u Konavlima, Crna Gora nadoknaditi štetu idubrovačkoj Zračnoj luci i time, kako je rekao, između Crne Gore iHrvatske "više neće biti otvorenih pitanja".
PODGORICA, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Crnogorski predsjednik Filip Vujanović najavio je da će, nakon potpisivanja Memoranduma o naknadi štete za stočni fond u Konavlima, Crna Gora nadoknaditi štetu i dubrovačkoj Zračnoj luci i time, kako je rekao, između Crne Gore i Hrvatske "više neće biti otvorenih pitanja".

Vujanović je za Radio Crne Gore izjavio kako odluka Crne Gore da Hrvatskoj nadoknadi dio štete koju su njezini građani, u odorama bivše JNA, učinili tijekom rata na dubrovačkom bojištu znači "dobru investiciju za budućnost".

Istaknuo je da su ti postupci Crne Gore u službi "sporazumijevanja i dobrosusjedskih odnosa između Crne Gore i Hrvatske" te da "ne prejudiciraju plaćanje ratne štete Hrvatskoj".

"Ratna šteta je stvar međunarodnih institucija i Crna Gora će prema tom pitanju imati onakvo stajalište kako one odrede", rekao je Vujanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙