FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karadžićev sin navodno osuđuje zločine

BEOGRAD, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Sin haškog optuženika RadovanaKaradžića Aleksandar osuđuje sve zločine počinjene tijekom rata uBosni i Hercegovini te žali zbog svih žrtava, posebice civila i djece"na sve tri strane", izjavio je "Večernjim novostima" od četvrtkaDušan Tomić, odvjetnik Aleksandra Karadžića.
BEOGRAD, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Sin haškog optuženika Radovana Karadžića Aleksandar osuđuje sve zločine počinjene tijekom rata u Bosni i Hercegovini te žali zbog svih žrtava, posebice civila i djece "na sve tri strane", izjavio je "Večernjim novostima" od četvrtka Dušan Tomić, odvjetnik Aleksandra Karadžića.

"Žalim zbog uništenih gradova. Nikad nisam bio za ratnu opciju i smatram da je došlo vrijeme da zločini budu potpuno demaskirani", prenosi odvjetnik Tomić Karadžićeve riječi, dodajući da je njegov klijent ogorčen na mnoge ratne profitere koji su se poslužili imenom Radovana Karadžića da se obogate i spreman je objaviti njihova imena.

Tomić je dodao da je Aleksandar Karadžić "s indignacijom odbio sve tvrdnje" po kojima je, navodno, nedavno u pritvoru NATO-saveza bio mučen i zlostavljan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙