FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog prometne nesreće između Novske i Okučana vozi se otežano

ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocestiizmeđu Novske i Okučana prema istoku se vozi otežano, pretjecajnimtrakom, a zbog gustoće prometa i blizine mjesta s radovima dolazi i dozastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocesti između Novske i Okučana prema istoku se vozi otežano, pretjecajnim trakom, a zbog gustoće prometa i blizine mjesta s radovima dolazi i do zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Danas do 15 sati na dionici poluautoceste Jankomir-Macelj promet teče usporeno zbog radova od 4. do 6. km na mostu Sava.

Na ostalim cestama u Hrvatskoj prometuje se bez većih teškoća.

S graničnog prijelaza Macelj krenuo je specijalan prijevoz izvanrednog tereta prema GP Slavonski Brod. Vozit će državnom cestom od Maclja do Zagreba, a put nastaviti cestom prema GP Slavonski Brod. Prijevoz je velike duljine i širine, pa se vozači molie da poštujete upute tehničke i policijske pratnje.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj, a izlazak na Bajakovu. Teretni je promet intenzivan na izlasku iz zemlje preko Bajakova, te povremeno na Macelju u oba smjera.

Svi trajekti kreću prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙