FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibensko-kninska županijska Skupština: izabrano Poglavarstvo

ŠIBENIK, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Vijećnici SkupštineŠibensko-kninske županije izabrali su na današnjoj sjednici županijskoPoglavarstvo od deset članova, u kojemu HDZ ima osam, a HSU ikoalicija DC-HSLS po jednoga člana.
ŠIBENIK, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Vijećnici Skupštine Šibensko-kninske županije izabrali su na današnjoj sjednici županijsko Poglavarstvo od deset članova, u kojemu HDZ ima osam, a HSU i koalicija DC-HSLS po jednoga člana.

U iduće četiri godine članovi Poglavarstva bit će Rade Ivas, Vladimir Lučev, Novica Ljubičić, Željko Šimunac, Anka Matić, Nediljko Duić, Jagoda Hrstić i Mladen Abramac iz HDZ-a, Drago Pirija iz HSU-a i Ivan Medić s koalicijske liste DC-HSLS.

Županijska Skupština danas je izabrala i tri predstavnika u Otočno vijeće Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka - Stahana Juragu, Emira Berbića i Maksima Romana.

U Skupštini Šibensko-kninske županije, od ukupno 41 vijećničkog mjesta, HDZ ima 18, Koalicija "Danica" (SDP, HSS, HNS, LS) devet, SDSS šest, HSP četiri, a HSU i Koalicija DC-HSLS po dva vijećnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙