FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Gudovcu na sajmu 15 posto više izlagača

BJELOVAR, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Na 13. međunarodnom stočarskomgospodarskom i obrtničkom sajmu, najvećoj manifestaciji takve vrste unašoj zemlji, koja će se održati od 2. do 4. rujna ove godinepredstavit će se više od 200 izlagača, što je 15-ak posto više negolani, kazao je na konferenciji za novinare direktor sajma ZlatkoSalaj.
BJELOVAR, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Na 13. međunarodnom stočarskom gospodarskom i obrtničkom sajmu, najvećoj manifestaciji takve vrste u našoj zemlji, koja će se održati od 2. do 4. rujna ove godine predstavit će se više od 200 izlagača, što je 15-ak posto više nego lani, kazao je na konferenciji za novinare direktor sajma Zlatko Salaj.

Prijavljeni su izlagači iz 15 hrvatskih županija te 8 zemalja - Njemačke, Austrije, Mađarske, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije i Nizozemske.

Posjetitelji će moći vidjeti više od 400 grla najkvalitetnije stoke, krava, konja, svinja, koza i ovaca, rekao je Salaj naglasivši da je istodobno povećan izložbeni prostor sajma i to na ukupno 15 tisuća četvornih metara.

Prvi dan sajma bit će Dan kraljevine Nizozemske, a drugi dan županije partnera, Sisačko-moslavačke županije. Na sajmu će se održati i 10-ak stručnih skupova na kojima će poljoprivrednici biti upoznati o najnovijim tehnologijama u agraru.

Posljednjeg dana sajma stočarima će na aukciji biti ponuđeno 70 junica za čiju su prodaju već osigurani krediti. Organizator je sajma tvrtka Bjelovarski sajam, Bjelovarsko-bilogorska županije i grad Bjelovar te Hrvatski stočarski centar a ove će godine glavni sponzor biti Centar za reprodukciju u stočarstvu Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙