FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi poziv za poticanje marketinških aktivnosti poduzetnika

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada ipoduzetništva objavilo je danas u medijima obnovljeni Javni poziv zaProjekt "Poticanje marketinških aktivnosti gospodarskih subjekata" za2005. godinu.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva objavilo je danas u medijima obnovljeni Javni poziv za Projekt "Poticanje marketinških aktivnosti gospodarskih subjekata" za 2005. godinu.

Riječ je o projektu čiji je cilj povećanje konkurentnosti hrvatskih poduzetnika, odnosno proizvoda i usluga pomoću marketinških aktivnosti.

Prvi Javni poziv za taj je Projekt objavljen prvi put 18. travnja ove godine, međutim, zbog, kakko se navodi, velikog interesa poduzetnika Ministarstvo je obnovilo Javni poziv te će on vrijediti do iskorištenja sredstava predviđenih proračunom za taj Projekt u 2005. godini.

Korisnici potpora po ovom Projektu su proizvodni gospodarski subjekti, odnosno obrti, mala i srednja trgovačka društva i zadruge.

Sredstva iz Projekta namijenjena su za sufinanciranje troškova gospodarskih subjekata i to izrade promidžbenog materijala, savjetodavne usluge pri istraživanju tržišta i savjetodavne usluge izrade branda, dizajna i ambalaže. Maksimalni iznos pojedinačne potpore je 50.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙