FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadru eksplodirao "porsche" tamošnjeg poduzetnika Nižića

ZADAR, 11. srpnja 2005. (Hina) - Automobil koji je rano jutros u Zadrueksplodirao i potpuno izgorio je "porsche cayenne", vrijedan milijunkuna, u vlasništvu je tvrtke zadarskog poduzetnika Zvonimira Nižića,doznaje se u MUP-u i zadarskoj policiji koja je objavila samoinicijale vlasnika.
ZADAR, 11. srpnja 2005. (Hina) - Automobil koji je rano jutros u Zadru eksplodirao i potpuno izgorio je "porsche cayenne", vrijedan milijun kuna, u vlasništvu je tvrtke zadarskog poduzetnika Zvonimira Nižića, doznaje se u MUP-u i zadarskoj policiji koja je objavila samo inicijale vlasnika.

Po neslužbenim i još nepotvrđenim podatcima sumnja se da je automobil prvo zapaljen, a da je eksplodirao kad je vatra zahvatila spremnik s gorivom. No točan uzrok trebao bi se utvrditi očevidom koji je u tijeku i mogućim dodatnim vještačenjima.

Automobil, zagrebačkih registarskih oznaka, eksplodirao je na Trgu fra Donata Fabijanića, u starom dijelu Zadra, jutros oko 4 sata, a požar je ugašen oko 4,50 sati, izvijestila je zadarska policija.

Skupocjeni automobil u vlasništvu je zadarske tvrtke "Navita", koje je osnivač i direktor 55-godišnji Zvonimir Nižić, a po neslužbenim podatcima "porscheom" se služio njegov sin.

Zvonimir Nižić poznat je u Zadru kao poduzetnik u čijem su vlasništvu i zakupu brojni poslovni prostori. Po pisanju tiska, Zadranima je poznat po nadimku Grof, jedan je od negdašnjih suvlasnika Folijaplasta, a sudjelovao je i u privatizaciji tamošnjih tvrtaka "Jadere" i "Zadranke".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙