FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada dogovara ljetne aktivnosti

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Članovi hrvatske Vlade danas sudogovarali aktivnosti koje trebaju odraditi tijekom ljeta, ali ipripreme za konferenciju Društvo temeljeno na znanju, rečeno je uBanskim dvorima.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - Članovi hrvatske Vlade danas su dogovarali aktivnosti koje trebaju odraditi tijekom ljeta, ali i pripreme za konferenciju Društvo temeljeno na znanju, rečeno je u Banskim dvorima.

Konferencija, planirana za ranu jesen, ima za cilj ponuditi odgovor kamo u gospodarskom i socijalnom pogledu ide Hrvatska.

Na to pitanje svoje će viđenje iznijeti brojni uglednici iz političkog, gospodarskog i javnog života, najavljuju u Dvorima.

Banski dvori spremaju se i za dolazak Adnana Terzića, predsjedatelja Vijeća ministara BiH tijekom kojega će se potpisati nekoliko međudržavnih sporazuma, među njima i onaj o imovinskim odnosima.

Terzić u Zagreb dolazi u četvrtak 4. kolovoza, a taj dan Vlada će održati i redovitu sjednicu, posljednju prije službenog ljetnog odmora premijera i ministara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙