FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka Cetina odnijela 12-godišnju djevojčicu

SPLIT, , 30. srpnja 2005. (Hina) - Poznat je identitet djeteta koje jeposlije podne nestalo u rijeci Cetini, a riječ je o 12-godišnjojdjevojčici iz Kostanja koja je s roditeljima i prijateljima bila namjesnoj proslavi, doznaje se u Policijskoj upravisplitsko-dalmatinskoj.
SPLIT, , 30. srpnja 2005. (Hina) - Poznat je identitet djeteta koje je poslije podne nestalo u rijeci Cetini, a riječ je o 12-godišnjoj djevojčici iz Kostanja koja je s roditeljima i prijateljima bila na mjesnoj proslavi, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Djevojčica se kod Kostanja u predjelu Studenci kupala i s litice skakala u Cetinu s još dvoje djece kada ih je u jednom trenutku povukla matica rijeke. Druga djeca su se zadržala za grane, dok je 12-godišnjakinju struja ponijela.

Za djevojčicom je pokrenuta potraga oko 17 sati, odmah nakon što je prijavljen njezin nestanak. Zbog pretrage rijeke Cetine smanjen je vodostaj na Hidroelektrani Kraljevac, no, djevojčica za sada nije pronađena. U potrazi sudjeluju omiški policajci, hitna pomoć i Gorska služba spašavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙