FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talibani kažu da su zarobili američkog komandosa

KABUL, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Talibani su u četvrtak ponovilida u zarobljeništvu drže američkog komandosa koji je nestao u istočnomAfganistanu prije tjedan dana i poručili da će ga ubiti, dok američkastrana tvrdi da nema nikakve informacije koje bi to mogle potvrditi.
KABUL, 7. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Talibani su u četvrtak ponovili da u zarobljeništvu drže američkog komandosa koji je nestao u istočnom Afganistanu prije tjedan dana i poručili da će ga ubiti, dok američka strana tvrdi da nema nikakve informacije koje bi to mogle potvrditi.

"Planiramo ga uskoro likvidirati a potom ćemo svijetu prikazati njegovo smaknuće na videu. Nema nikakve mogućnosti da on bude oslobođen", kazao je glasnogovornik talibana Abdul Latif Hakimi sa skrivene lokacije.

On je prvo kazao da će fotografije zarobljenog američkog vojnika staviti na web stranicu www.alemarah.com no u četvrtak je ta stranica blokirana.

Četvorica pripadnika elitne postrojbe američke vojske Navy SEAL nestala su 28. lipnja prilikom sukoba s pobunjenicima u provinciji Kunar. Dvojica su pronađena mrtva, jedan je spašen a za četvrtog se ne zna.

Američka je vojska potvrdila da intenzivno traga za nestalim pripadnikom specijalnih snaga ali da ne može potvrditi tvrdnje talibana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙