FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: nakon prisilnog slijetanja grčki piloti dobro

SINJ, 29. srpnja 2005. (Hina) - Dvojica grčkih pilota, čiji je sportskizrakoplov zbog kvara na motoru sinoć morao prisilno sletjeti na rijekuCetinu kilometar nizvodno od Trilja, dobro se osjećaju i nalaze se usinjskoj Sportskoj zračnoj luci gdje će se zadržati dva do tri dana.
SINJ, 29. srpnja 2005. (Hina) - Dvojica grčkih pilota, čiji je sportski zrakoplov zbog kvara na motoru sinoć morao prisilno sletjeti na rijeku Cetinu kilometar nizvodno od Trilja, dobro se osjećaju i nalaze se u sinjskoj Sportskoj zračnoj luci gdje će se zadržati dva do tri dana.

U međuvremenu, nadležna inspekcija i predstavnici Ministarstva prometa i veza obavljaju očevid.

Zrakoplov se trenutno nalazi uz obalu Cetine, a bit će prevezen u Sinj, gdje će se pokušati otkloniti kvar kako bi se piloti mogli vratiti u Atenu.

Dvojica Grka, članova Međunarodnog kluba ljubitelja sportskih letjelica jednosjeda i dvosjeda, sinoć su oko 19 sati, na putu od Dubrovnika prema Sinju, otkrili kvar na motoru aviona te morali prisilno sletjeti. Kao najpovoljnije mjesto odabrali su rijeku Cetinu gdje su sletjeli bez posljedica i većih problema.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙