FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika Britanija obećala brzu odštetu za ubojstvo Menezesa

LONDON, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Britanski ministar vanjskihposlova Jack Straw izrazio je u ponedjeljak "u svoje ime sućut"brazilskoj vladi i narodu zbog ubojstva brazilskog državljanina JeanaCharlesa de Menezesa, kojega je londonska policija greškom ustrijelilau petak, te je najavio brzu isplatu odštete obitelji ubijenogBrazilca.
LONDON, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Britanski ministar vanjskih poslova Jack Straw izrazio je u ponedjeljak "u svoje ime sućut" brazilskoj vladi i narodu zbog ubojstva brazilskog državljanina Jeana Charlesa de Menezesa, kojega je londonska policija greškom ustrijelila u petak, te je najavio brzu isplatu odštete obitelji ubijenog Brazilca.

U izjavi nakon susreta s brazilskim ministrom vanjskih poslova Celsom Amorimom u Londonu u ponedjeljak navečer, Straw je potvrdio da će obitelj ubijenog tražiti odštetu i obećao je da će zahtjev biti riješen "brzo i s razumijevanjem".

Najvjerojatnije će biti prihvaćen i zahtjev Menezesove obitelji za drugu obdukciju, a proces predaja tijela obitelji bit će "ubrzan", rekao je Straw.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙