FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

London: većina linija metroa ponovno otvorena

LONDON, 8. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Londonski metro, koji je zatvorennakon niza eksplozija u kojima su poginule najmanje 52, a ranjeno 700osoba, ponovno je otvoren u petak u 6.30, no kako se čini, putnika jebilo malo.
LONDON, 8. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Londonski metro, koji je zatvoren nakon niza eksplozija u kojima su poginule najmanje 52, a ranjeno 700 osoba, ponovno je otvoren u petak u 6.30, no kako se čini, putnika je bilo malo.

Od dvanaest linija londonske podzemne željeznice, sedam bi trebalo normalno funkcionirati, no mogu se očekivati zakašnjenja, priopćila je uprava londonskog gradskog prijevoza.

Četiri linije koje su pogođene atentatima, radit će djelomično i bit će na nekim mjestima zatvorene, dok bi dvije linije koje su bile meta napada trebale ostati potpuno zatvorene.

Na ulicama je u petak ujutro bilo vrlo malo prolaznika, a na postajama u središtu grada viđeni su malobrojni putnici, dok je policijskih vozila više nego inače.

Policija je najavila da bi promet u petak mogao biti otežan pa je savjetovala stanovnicima da ostanu kod kuće kako bi se izbjegao prometni kaos.

U četvrtak je cijela mreža londonske podzemne željeznice bila zatvorena, a gradski su autobusi postupno počeli voziti već u četvrtak popodne.

Zbog potpunog zatvaranja metroa u četvrtak nakon napada, u gradu su nastali prometni čepovi, a deseci tisuća ljudi iz grada su se vraćali pješice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙