FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ian Blair: U istrazi terorističkih napada postignut značajan napredak

LONDON , 26. srpnja 2005. (Hina/AFP) - U istrazi nedavnih terorističkihnapada u Londonu postignut je značajan napredak, nakon premetačinejednog londonskog stana i zapljene automobila za koji se pretpostavljada je korišten u jednome od napada 21. srpnja, izjavio je u utoraknavečer šef londonske policije sir Ian Blair.
LONDON , 26. srpnja 2005. (Hina/AFP) - U istrazi nedavnih terorističkih napada u Londonu postignut je značajan napredak, nakon premetačine jednog londonskog stana i zapljene automobila za koji se pretpostavlja da je korišten u jednome od napada 21. srpnja, izjavio je u utorak navečer šef londonske policije sir Ian Blair.

"Rezultati današnje istrage značajni su", rekao je Blair u intervjuu za televizijsku postaju Channel Four, no još nije moguće uspostaviti konačnu vezu između napada počinjenih 7. srpnja u kojima je poginulo 56 osoba a 700 je ozlijeđeno, i neuspjelih napada počinjenih 21. srpnja u kojima nitko nije stradao.

"Mislim da su napadi vrlo slični. Shema im je vrlo slična, a i motivi su im isti, no za sada ne možemo uspostaviti izravnu vezu među njima", rekao je Blair, dodavši kako teroristi koji su sudjelovali u napadima 7. i 21. srpnja "vjerojatno nisu djelovali sami".

"Znamo da četiri osobe nisu mogle sve to učiniti same ni u jednom ni u drugom slučaju. Morali su imati pomoć", rekao je šef londonske policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙