FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Scotland Yard nastavlja potragu za počiniteljima napada

LONDON, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Londonska policija i uponedjeljak je nastavila potragu za četvoricom počiniteljaprošlotjednih neuspjelih bombaških napada na javni gradski promet.
LONDON, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Londonska policija i u ponedjeljak je nastavila potragu za četvoricom počinitelja prošlotjednih neuspjelih bombaških napada na javni gradski promet.

Tri dana nakon objavljivanja njihovih fotografija u medijima, četvorica osumnjičenika i dalje su na slobodi. U svezi s posljednjim napadom u Londonu, kojem nije bilo žrtava uhićena su tri muškarca, ali nijednog od njih se ne smatra mogućim bombašom-samoubojicom.

Forenzičari u ponedjeljak proučavaju ostatke paketa koji je krajem prošlog tjedna pronađen u šipražju sjeverno od Londona i dignut u zrak iz opreza. Lokalni mediji spekuliraju da je možda riječ o bombi koju je odbacio peti bombaš u četvrtak.

Istodobno će u ponedjeljak početi i istraga oko ubojstva Brazilca Jeana Charlesa de Menezesa, kojeg je policija u petak ubila tragičnom greškom, smatrajući ga bombašem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙